Skip to content

Dakloze man zwaar mishandeld en levend onder stenen begraven

December 8, 2017

“Dader met een volle baard…” Moeilijk, moeilijk…
Teneinde de juiste volle baard-dader te pakken te krijgen stel ik voor, dat alle volle baardmannen retour afzender (zandbak) gaan.

Duitsland – Een onbekende man heeft een 55-jarige dakloze met en grote steen aangevallen en levend onder stenen begraven. De politie zoekt nu met een foto naar de dader

De dakloze sliep op 9 november omstreeks 01:30 op de parkeerplaats van de moskee in Bochum tegenover de Oude Stationsstraat. Plotseling werd hij door een onbekende man aangevallen en met een straatsteen bewusteloos geslagen. Terwijl de dakloze zo op de grond lag werd hij verder bekogeld met stenen. Vervolgens bedekte de dader zijn slachtoffer met meer stenen, een pallet en verschillende zakken steenslag. Daarna vluchtte de vreemdeling.

Slachtoffer zwaar gewond

De 55-jarige had verschillende ribben gebroken en kon zichzelf niet bevrijden van onder de last. Pas na twee uur werden omwoners bewust van zijn hulpgeschreeuw en brachten de politie op de hoogte.

Een ambulanceteam bracht de ernstig onderkoelde en zwaargewonde man naar het ziekenhuis, waar hij eerst op de intensive care werd behandeld. Inmiddels…

View original post 71 more words

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: