Skip to content

EU-commissaris Avramópoulos: “Massamigratie is noodzakelijk voor de Europese economie!”

December 21, 2017

Het is toch godgeklaagd, dat zo’n criminele Griek met een top salaris (betaald door u en mij) zo even uit de losse pols de ene leugen na de andere op ons bord deponeert. Hoe kún je dat in hemelsnaam verantwoorden als volwassen kerel? Wat een psychopaat. Het sterft van dit soort sujetten o.a. in Brussel – miss Mogherini is ook een pracht voorbeeld.
Van dat soort mutanten kom je toch op een vreedzame manier nooit meer af tot het te laat is.

ReactNieuws

Het enige wat we de Griek Dimítris Avramópoulos (Nea Dimokratia), EU-commissaris voor de Migratie, Binnenlandse Zaken en Burgerschap, niet kunnen verwijten is dat hij rond de pot draait. Integendeel zelfs, hij komt er zelfs voor uit dat de ‘Grote Volksverhuizing’ een bewuste keuze is.

Het wordt hoog tijd dat we de waarheid vertellen. We mogen, kunnen en willen de migratiestromen NOOIT stoppen. Migratie is onlosmakelijk verbonden met onze handel, economie, opvoeding en werk.” En Zorba de Griek gaat verder: “Ze (de vreemdelingen) vonden de veiligheid in Europa die ze verdienden, nu moeten wij er voor zorgen dat ze zich thuis voelen en een gezin kunnen stichten. Het is een morele verplichting om vreemdelingen met open armen te ontvangen”.

Avramópoulos: “Brussel (lees EU) ziet de grote migratie niet als een tijdelijk verschijnsel dat verband houdt met oorlogen en conflicten wereldwijd, maar wel als een permanente verhuizing…

View original post 216 more words

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: