Skip to content

De verkrachtingsorgie gaat door – 90% van de seksmisdaden door ‘vluchtelingen’ in Duitsland wordt verzwegen

March 24, 2018

Duitsland: de migrantenverkrachtingscrisis zaait nog steeds terreur en vernietiging – Vrouwen en kinderen opgeofferd op het altaar van de politieke correctheid

  • De directeur van de Criminal Police Association André Schulz schat dat tot 90 procent van de in Duitsland gepleegde seksuele misdrijven niet in de officiële statistieken voorkomt.
  • “Er is een streng bevel van de autoriteiten om geen aangifte te doen van misdaden begaan door vluchtelingen”, vertelde een hooggeplaatst politiefunctionaris in Frankfurt aan Bild. “Alleen specifieke verzoeken van vertegenwoordigers van de media over dergelijke handelingen dienen te worden beantwoord.”

In 2016 berichtte Fenixx al dat:

Terwijl de massale seksaanvallen onder tafel geveegd worden in Noordrijn-Westfalen , hebben de autoriteiten in Brandenburg vorige maand een nieuwe methode aangekondigd die er voor moet zorgen dat er zoveel mogelijk “extreem-rechtse misdaden” opgeslagen worden in de politiestatistieken.

De minister-president van Brandenburg Dietmar Woidke zei dat de instroom van migranten vorig jaar een grote toename van…

View original post 562 more words

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: