Skip to content

Palestijnse terroristen in Israëlische cellen verbruiken driemaal meer water dan erbuiten

July 30, 2018

Vlaamse Vrienden van Israël

Palestijnse terroristen en massamoordenaars in Israëlische gevangenissen consumeren niet minder dan gemiddeld 248,4 kubieke meter water per jaar, volgens een rapport op de Hebreeuws-talige website, Hakol Hayehudi.

De gerapporteerde hoeveelheid waterverbruik door gevangen terroristen is meer dan het drievoudige van het gemiddelde dat een gewone burger gebruikt, wat volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) slechts 70 kubieke meter per jaar is.

De Israëlische openbare minister van Veiligheid, Gilad Erdan (Likud) instrueert de Israëlische gevangenisdienst (IPS) manieren te vinden om de extreme ongelijkheden te minimaliseren en de hoeveelheid water te verminderen die beschikbaar is voor consumptie door gevangenen.

“Ik heb het IPS de opdracht gegeven om dringend andere manieren te identificeren om water te besparen in de vleugels waar de terroristen worden vastgehouden, inclusief het beperken van de uren van douches en huisvesting. Het feit dat veiligheidsgevangenen ongeveer 50 procent meer water consumeren, is onaanvaardbaar en we mogen…

View original post 275 more words

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: