Skip to content

Opnieuw rennen Joodse mannen, vrouwen en kinderen naar de schuilkelders; hoelang nog?

August 14, 2018

Sharon’s visie en total commitment to Israël wordt nog steeds niet begrepen, volgens mij. De gebrachte offers door de settlers ook niet. Misschien is mijn oordeel over Sharon wel beneveld door mijn admiratie voor zijn moed en schijnbare hardheid. Wie zal het zeggen..

Brabosh.com

Plaatje hierboven: Joodse mannen, vrouwen en kinderen rennen naar de schuilkelders telkens wanneer het Rood Alarm afgaat dat waarschuwt voor inkomende raketten en of mortiergranaten die vanuit de Gazastrook worden afgevuurd door Hamas en Co naar willekeurige burgerdoelwitten in zuidelijk Israël [beeldbron: Xinhua]

Alweer. Ja, nogmaals, moesten Israëlische Joden (Arabieren zijn geen doelwit) zich verbergen en schrikken zich stijf in de schuilkelders.

Sinds Israël (Sharon en zijn corrupte bende) zo briljant en met succes duizenden Joden uit hun huizen in Gush Katif sleepten en Gaza ‘Judenrein‘ maakte, heeft Hamas de bevoegdheid om te beslissen wanneer en hoe lang ze de Joden ondergronds zullen laten rondrennen. Zij bepalen de shots (geen bedoelde woordspeling).

Dit is de derde ‘ronde’ of was het de vierde? Een mens verliest de tel hierbij. Wat zeker is, is dat ze elke ronde hebben gewonnen. Als een terreurorganisatie een confrontatie overleeft, is het…

View original post 694 more words

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: