Skip to content

Gaat christendom over God liefhebben of over Joden haten?

August 27, 2018

Christendom gaat in eerste instantie over het JATTEN van teksten van de Joden. Zij kregen weliswaar een koekje van eigen deeg door de moslims een paar eeuwen later. Haat creëren en ophitsen tegen Joden i.v.m. moord op Jezus, zelf een Jood notabene. (Dat vergeten we even.)
En vooral “Heb uw naaste lief als uzelf” blijven roepen (als het maar geen Jood is) én het rampzalige credo “Keer de andere wang” oid, waardoor heel Europa naar de verdoemenis gaat. Fijne mensen, echt, met een fijne akela in het Vaticaan als toetje.

Een Ander Israëlisch Geluid

Plaatje hierboven: De Afro-Amerikaanse Bisschop Suffragan, aka Gayle Harris, die sinds 2003 de Episcopal Diocese van Massachusetts leidt, werd gefilmd waarin ze aandrong op een resolutie waarin Israël werd veroordeeld voor oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid tijdens een vergadering van 13 juli van het bisdom van de kerk [beeldbron]

Waar gaat het christendom over? Gaat het om het ervaren en delen van de liefde van God met de mensheid? Of voeden christenen zich met de negatieve energie die wordt gevoed door verhalen die de Joden afschilderen als de weerzinwekkende, slechte andere?

Christenen van elke omvang moeten zich dit afvragen in het licht van het schandaal dat werd geïnitieerd door Suffragan Bishop Gayle Harris van het bisschoppelijk bisdom Massachusetts. Tijdens de Algemene Conventie van de Episcopale Kerk in juli in Austin, Texas, beschuldigde Harris Israëlische soldaten ervan een 15-jarige jongen 10 keer in de rug t ehebben geschoten…

View original post 618 more words

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: