Skip to content

Transportsector verliest miljoenen euro’s door illegalen: “Ben Weyts’ ‘parkingplan’ werkt te traag en is niet efficiënt!”

September 13, 2018

Geen compensatie? Platleggen dat vervoer: geen voedsel, geen medicijnen, etc. Misschien wordt dat tuig in Brussel dan iets wakkerder.
Leger mee met de vrachtwagens in colonne? Zal wel niet “humaan” zijn, maar toen dezelfde ellende aan de hand was met schepen en bewapende beveiligers niet mee mochten van de Overheid, schoot Rusland een paar boten van de Afrikaanse bendeleden tot flarden en het was meteen afgelopen. Dit soort volk, moslims, luistert maar naar één ding: GEWELD.

ReactNieuws

Kent u het mantra nog als zou de immigratie een verrijking zijn voor de maatschappij? Leugens en prietpraat! Want wat lezen we vandaag in De Tijd? “De economische schade en het imagoverlies bij buitenlandse investeerders nemen toe.” En wat staat daar tegenover? Niets, nada! Meer bepaald de transportsector is zwaar misnoegd over de huidige gang van zaken die veroorzaakt wordt door illegalen die in vrachtwagens proberen te klimmen.

Lode Verkinderen van de beroepsorganisatie Transport en Logistiek Vlaanderen aan De Tijd: “Tussen Groot-Bijgaarden en Calais, 200 kilometer lang, is er geen enkele plek meer voor chauffeurs om hun verplichte rusttijden te nemen.” Het resultaat laat zich al raden: vrachtwagenchauffeurs zien zich verplicht hun rusttijden op te nemen op af- en opritten. Een levensgevaarlijke situatie, maar noodzakelijk willen ze geen boetes krijgen omdat ze te weinig rusten.

Een ander wraakroepend probleem zijn de andere opgelegde boetes waar de illegalen voor…

View original post 184 more words

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: