Skip to content

Parlement wil Grote Moskee Brussel weg – 12 jaar na Vlaams Blok

October 10, 2017

Wat heb je aan “gelijk” als tientallen onschuldige mensen zijn vermoord door parlementariërs die geen verantwoordelijkheid willen nemen en andersdenkenden afdoen als “racisten”. Nee, dan kun je beter een moordenaar zijn van je eigen volk.

ReactNieuws

De onderzoekscommissie na de islamterreur van 22 maart 2016 in Zaventem en Brussel, waarbij 35 mensen werden omgebracht door de moslimsekte, is haar conclusies aan het formuleren.  Eén ervan werd door Patrick Dewael (VLD) al met veel misbaar aangekondigd:  men heeft ‘ontdekt’ dat de Grote Moskee in Brussel een bron is van moslimextremisme, omdat daar door Saoudi-Arabië de meest radicale interpretatie van de islam, het salafisme, verspreid wordt. 

Klein detail: waar de traditionele partijen dus 35 doden nodig hadden om dat evidente feit te ontdekken, vroeg het Vlaams Blok al in 2004 om de Grote Moskee aan te pakken.  Men wilde niet luisteren – tot het te laat was.

Dat er in de Grote Moskee in Brussel verdachte zaken gebeurden was al ruim en breed bekend sinds een rapport van de Veiligheid van de Staat, die al in 2001 waarschuwde.  Maar de traditionele partijen verkozen zoals gewoonlijk niet naar de…

View original post 425 more words

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: